Garmin Vector Vermogensmeter

 

 

!
Garmin
753759182571

Garmin Vector 3 Single

End-Of-Live

Vermogensmeter via sensor in één pedaal

 • Gemakkelijk te bevestigen, net als ieder ander pedaal, en snel te verplaatsen van de ene naar de andere fiets
 • Registreert cadans en totaal vermogen (watt)
 • Kan eenvoudig worden geüpgraded naar een systeem met twee sensors
 • Integreert volledig met Garmin fietssystemen voor gegevensanalyses
 • Het toestel kan eenvoudig worden bijgewerkt via compatibele Edge® fietscomputers, ANT+® connectiviteit of fitnesstoestellen1 met Bluetooth® en de Garmin Connect Mobile app
 • Batterijduur: Maximaal 120 uur

Kies uw favoriete activiteit

Fiets langer, slimmer en connected met de Vector 3S vermogensmeter in uw pedalen. Wanneer u uw persoonlijke record probeert te verbreken tijdens uw volgende race of Gran Fondo, is uw vermogen de meest betrouwbare factor om elk moment uw prestatie te meten. Bij Vector 3S zitten in tegenstelling tot andere vermogensmeters de sensoren in de pedalen. Op deze manier zijn de gegevens van iedere trainingssessie betrouwbaar en nauwkeurig.

Til uw prestaties naar een hoger niveau

Vector 3S is een betaalbare oplossing om vermogensgegevens te meten en uw training naar een hoger niveau te tillen. Dit systeem meet via het linkerpedaal de cadans en het gemiddelde totale vermogen meten en kan eenvoudig worden omgezet naar een duaal systeem middels de optionele upgrade-pedaal.

Eenvoudig te bevestigen, te verplaatsen en te gebruiken

Met Vector 3S zijn er geen ingewikkelde keuzes meer voor aandrijfmechanisme of wielen en hoeft u geen externe sensoren/pods te installeren. De Vector 3S kan worden bevestigd zoals elk ander pedaal. Deze vermogensmeter verplaatst u eenvoudig zelf van de ene naar de andere fiets, zonder de hulp van een fietsenmaker. Verder zorgen het strakke ontwerp en de verbeterde ergonomie voor meer ruimte in de bochten, en de precisie van de roestvrijstalen pedaalas en de composiet pedaalkern zijn ontworpen en getest om jarenlang mee te gaan. De levensduur van de batterij is maar liefst 120 uur.

Onderdeel van uw connected fiets

Haal alles uit uw training door uw Vector 3S probleemloos te koppelen met compatibele Edge fietscomputers of fitnesstoestellen1 met ANT+ of Bluetooth — waaronder compatibele Forerunner ® en fēnix ® toestellen — en Garmin Connect Mobile app. Verder kunt u ook de software eenvoudig met een van deze toestellen bijwerken.

Ook kunt u uw ritten achteraf analyseren, gegevens delen, kaarten weergeven, routes plannen en nog veel meer met Garmin Connect, Strava en TrainingPeaks. Gebruik ANT+ connectiviteit om sterker te worden door Vector 3S te koppelen met TrainerRoad. Met de TrainerRoad app ontvangt u persoonlijke indoorworkouts die zijn gebaseerd op het vermogen van Vector 3S. Het indoortrainingssysteem bevat ook trainginsplannen die u vertellen wat u precies moet doen om uw unieke fitness- en racedoelen te bereiken. Dit zijn structurele en complexe trainingen met veel begeleiding. 

In de doos

 • Vector 3S
 • Bevestigingsmateriaal voor schoenplaatje
 • Documentatie
Garmin
753759182564

Garmin Vector 3 Duaal

Weekend Promo ..... Vandaag besteld .... morgen in huis
End-Of-Live

 

Vermogensmeter met sensoren in beide pedalen (duaal)

 • Gemakkelijk te bevestigen, net als ieder ander pedaal, en snel te verplaatsen van de ene naar de andere fiets
 • Meet totale vermogen, balans tussen links en rechts, cadans en fietsdynamica
 • Het strakke ontwerp zorgt voor meer ruimte in de bochten en voor betere ergonomie
 • Integreert volledig met Garmin fietssystemen voor gegevensanalyses
 • Het toestel kan eenvoudig worden bijgewerkt via compatibele Edge® fietscomputers, ANT+® connectiviteit of fitnesstoestellen1 met Bluetooth® en de Garmin Connect Mobile app
 • Batterijduur: Maximaal 120 uur

Kies uw favoriete activiteit

Fiets langer, slimmer en connected met de Vector 3 vermogensmeter in uw pedalen. Wanneer u uw persoonlijke record probeert te verbreken tijdens uw volgende race of Gran Fondo, is uw vermogen de meest betrouwbare factor om elk moment uw prestatie te meten. Bij Vector 3 zitten in tegenstelling tot andere vermogensmeters de sensoren in de pedalen. Op deze manier zijn de gegevens van iedere trainingssessie betrouwbaar en nauwkeurig.

Til uw prestaties naar een hoger niveau

Met het Vector 3 systeem met vermogensmeting in beide pedalen heeft u de mogelijkheid om het vermogen van uw linker- en rechterbeen individueel te bekijken. De Vector 3 meet het totale vermogen, de cadans en balans tussen links en rechts en geavanceerde fietsdynamica-gegevens. Deze gegevens kunnen van pas komen bij het aanpassen van uw training aan uw zwakke en sterke punten om uw prestaties te verbeteren. Het toestel houdt ook bij hoe lang u in een staande positie en in een zittende houding blijft. U meet de effectiviteit van uw houding is, de vermogensfase om te zien hoeveel vermogen u op elk moment produceert tijdens een pedaalslag, en waar de pedaalmidden-offset ligt om te zien waar de druk op het pedaal plaatsvindt voor de juiste positie van uw schoenplaatje. Alle statistieken kunnen worden bekeken op compatibele Edge® fietscomputers en Garmin Connect Mobile app.

Eenvoudig te bevestigen, te verplaatsen en te gebruiken

Met Vector 3 zijn er geen ingewikkelde keuzes meer voor aandrijfmechanisme of wielen en hoeft u geen externe sensoren/pods te installeren. De Vector 3 kan worden bevestigd zoals elk ander pedaal. Deze vermogensmeter verplaatst u eenvoudig zelf van de ene naar de andere fiets, zonder de hulp van een fietsenmaker. Verder zorgen het strakke ontwerp en de verbeterde ergonomie voor meer ruimte in de bochten, en de precisie van de roestvrijstalen pedaalas en de composiet pedaalkern zijn ontworpen en getest om jarenlang mee te gaan. De levensduur van de batterij is maar liefst 120 uur.

Onderdeel van uw connected fiets

Haal alles uit uw training door uw Vector 3 probleemloos te koppelen met compatibele Edge fietscomputers of fitnesstoestellen1 met ANT+ of Bluetooth — waaronder compatibele Forerunner ® en fēnix ® toestellen — en Garmin Connect Mobile app. Verder kunt u ook de software eenvoudig met een van deze toestellen bijwerken.

Ook kunt u uw ritten achteraf analyseren, gegevens delen, kaarten weergeven, routes plannen en nog veel meer met Garmin Connect, Strava en TrainingPeaks. Gebruik ANT+ connectiviteit om sterker te worden door Vector 3 te koppelen met TrainerRoad. Met de TrainerRoad app ontvangt u persoonlijke indoorworkouts die zijn gebaseerd op het vermogen van Vector 3. Het indoortrainingssysteem bevat ook trainginsplannen die u vertellen wat u precies moet doen om uw unieke fitness- en racedoelen te bereiken. Dit zijn structurele en complexe trainingen met veel begeleiding. 

Schrijf u vandaag nog in bij TrainerRoad om sneller te worden en train 30 dagen zonder risico.
 
In de doos :
 
 • Vector 3
 • Bevestigingsmateriaal voor schoenplaatje
 • Documentatie
Garmin
garmin vector 2 cardioshop

Vector 2 Vermogensmeter in de pedalen

Promo - 22 %

Vermogensmeter in de pedalen

 • Vermogensmeter met twee sensors in de pedalen
 • Meet het totale vermogen, links-rechtsbalans en het ritme
 • Geeft informatie over fietsdynamica door te laten zien hoe en waar vermogen wordt gegenereerd
 • In een paar minuten te installeren en snel op een andere fiets over te zetten
 • Pedaalsensors hebben een LED-lampje dat aangeeft wanneer er belangrijke informatie over installatie en onderhoud is.

Meet waar het telt

Vermogen is op elke dag en op elk tijdstip de betrouwbaarste indicator voor de fietsprestaties. Vector 2 brengt een revolutie teweeg in vermogensmeting en de manier waarop fietsers deze informatie kunnen bekijken. In tegenstelling tot andere vermogensmeters meet Vector 2 het vermogen op het pedaal, daar waar de kracht wordt toegepast. Het is een directe vermogensmeter die betrouwbare en nauwkeurige gegevens levert. En omdat de krachtsensors in beide pedalen zijn geïntegreerd, geeft Vector 2 de unieke mogelijkheid om het vermogen links en rechts onafhankelijk van elkaar te meten.

Train slimmer met Fietsdynamica

Factoren zoals vermoeidheid, fitheid, blessures en herstel hebben allemaal invloed op uw manier van fietsen. Met de revolutionaire nieuwe functies voor fietsdynamica kunt u uw training afstemmen op uw sterke en zwakke punten, omdat u precies ziet waar u vermogen genereert tijdens de pedaalslag. U ziet ook waar er kracht wordt uitgeoefend op het pedaal en met deze info kunt u de juiste positie van de schoenplaat bepalen. Bovendien kunt u de positie-effectiviteit meten aan de hand van gegevens over de tijd die u op het zadel zit of op de pedalen staat.

Eenvoudig te kopen, te installeren en over te zetten

Vroeger waren vermogensmeters moeilijk te installeren en vereisten ze allerlei mechanische aanpassingen van de fiets. Nu koopt u gewoon een Vector 2 in de dichtstbijzijnde fietsenwinkel en installeert u deze zelf in een paar minuten. U hebt geen hulp nodig van de fietsenmaker en hoeft uw fiets niet achter te laten. Het vergt geen complexe afstelling van aandrijving of wielen en er hoeven geen externe sensors te worden geïnstalleerd. En in tegenstelling tot zijn voorganger hebt u geen vulringen nodig. Dat betekent dat u hem desgewenst snel op een andere fiets kun overzetten.

Dankzij de extra ruimte bij de pedaalarm - dikte en breedte - past de Vector 2 op bijna iedere fiets. De standaard pedaalsensors passen op pedaalarmen met een dikte van 12 tot 15 mm en een breedte van 44 mm. De grote pedaalsensors passen op pedaalarmen met een dikte van 15 tot 18 mm en een breedte van 44 mm.

Volledig fietspakket

Vector 2 werkt met compatibele fietscomputers en andere fitnesstoestellen, zodat uw training naar een compleet nieuw niveau wordt getild. Tijdens het fietsen meet Vector 2 het totale vermogen, het vermogen van het linker- en rechterbeen, de trapcadans en de fietsdynamica, en stuurt deze gegevens naar compatibele ANT+® toestellen¹ voor weergave. Gegevensanalyse na de rit, gegevensuitwisseling, navigatie, routeplanning en meer kunnen met Garmin Connect™ in uw training worden geïntegreerd.

¹Raadpleeg de specificaties voor informatie over welke gegevens op welke compatibele toestellen kunnen worden weergegeven.

WAARSCHUWING: Het maximumgewicht van een fietser die het Vector 2 systeem gebruikt is 90 kg (200 lbs). Fietsers die zwaarder zijn, riskeren persoonlijk letsel en schade aan eigendommen.

ANT

Voorbeeld van Edge 800 schermafdrukken

Vector screenshots


Voorbeeld van Garmin Connect schermafdrukken

Compatibele  toestellen

 • Edeg 500
 • Edge 510
 • Edge 800
 • Edge 810
 • Edge 1000
 • Forerunner 310XT
 • Forerunner 910XT
 • Forerunner 920XT
 • Look Keo Cleats
 • Fenix 2
 • Fenix 3
Garmin
vector 2s cardioshop

Vector 2S Vermogensmeter in de pedaal

Promo - 18 %

Vermogensmeter met enkele sensor in de pedalen

 • Betaalbare vermogensmeter met de mogelijkheid om te upgraden naar een systeem met dubbele sensors
 • Meet het geleverde vermogen op het pedaal, waar kracht op wordt uitgeoefend
 • Berekent het gemiddelde vermogen op verschillende tijdsintervallen
 • Meet cadans en totaal vermogen (in Watt)
 • ANT+™ protocol voor draadloze communicatie

Meten waar het zin heeft

Vector S verandert niet alleen hoe vermogen wordt gemeten, het verandert ook hoe fietsers met hun krachten omgaan. Vector S meet vermogen op het pedaal, waar kracht wordt uitgeoefend. Het is een directe vermogensmeter die betrouwbare en nauwkeurige gegevens levert. Dit systeem met enkele sensor meet de krachten die op het linkerpedaal worden uitgeoefend om het totale vermogen te benaderen.

Eenvoudig te kopen, te installeren en te gebruiken

Vroeger waren vermogensmeters moeilijk te installeren en waren mechanische aanpassingen aan uw fiets vaak noodzakelijk. Maar dankzij de Vector S kunt u gewoon het hele systeem kopen in de fietsenwinkel in uw buurt en het vervolgens in een paar minuten zelf installeren. U hebt geen hulp nodig van de fietsenmaker en hoeft uw fiets niet achter te laten. Als u later besluit te upgraden naar het Vector systeem met dubbele sensors om zowel links als rechts het vermogen nauwkeurig te kunnen meten en nauwkeurige balansgegevens en andere nuttige informatie te krijgen, kunt u het upgrade-pedaal gewoon los kopen. Het Vector S systeem bestaat uit een linkerpedaal met ingebouwde vermogensmeter, een rechterpedaal zonder sensor, een pedaalsensor en bijbehorend bevestigingsmateriaal.

Dankzij de extra ruimte bij de pedaalarm - in dikte en breedte - past het Vector systeem op vrijwel elke fiets. De standaard pedaalsensors passen op pedaalarmen met een dikte van 12 tot 15 mm en een breedte van  38 mm. De grote pedaalsensors passen op pedaalarmen met een dikte van 15 - 18 mm en een breedte van 44 mm.

Meettechnologie

Vector S meet de doorbuiging in de pedaalas tijdens het trappen. Door die gemeten doorbuiging te vergelijken met een fabriekskalibratie kan Vector bepalen hoeveel kracht er op het pedaal wordt uitgeoefend. Dit wordt een paar honderd keer per seconde gemeten. Ingebouwde versnellingsmeters meten tevens de trapcadans. De vermogenssensor en bijbehorende elektronica zijn permanent en veilig in de afgesloten linkerpedaalas weggeborgen.

Volledig fietspakket

Gebruik een compatibel toestel, zoals de Edge® 500, 510, 800, 810, 1000 of de Forerunner® 910XT om uw training naar het volgende niveau te brengen. Vector S meet het totale vermogen en de cadans en verzendt de gegevens naar compatibele Edge fietscomputers of andere ANT+ geschikte toestellen¹. U kunt uw rit opslaan, plannen en delen op onze gratis online community, Garmin Connect.

In de doos

 • Vector pedalen
 • Pedaalsensor (standaard of groot, afhankelijk van de gekozen versie)
 • Schoenplaatjes en bevestigingsmateriaal
 • USB ANT+ Stick
 • Handleidingen

   

 • Vector™ S Upgrade Pedal

  Vector™ S Upgrade Pedal

  End-Of-Live


  Met ons zelfstandige pedaal met sensor rechts kunt u gemakkelijk upgraden naar een systeem met dubbele sensors. Het upgrade-pedaal is verkrijgbaar voor zowel standaard (12-15 mm) als grote (15-18 mm) pedaalarmen en biedt sportieve fietsers de mogelijkheid om te upgraden naar een systeem dat hun uitgangsvermogen en trapstijl nog beter meet en bewaakt.

  In combinatie met de Vector S vormt het upgrade-pedaal een compleet Vector vermogensmeetsysteem dat links-/rechtsbalansgegevens genereert.

  Eenvoudig te kopen, installeren en gebruiken

  Vector S is gemakkelijk te upgraden. U koopt in de fietsenwinkel in uw buurt een Vector S upgrade-pedaal en u installeert het zelf in een paar minuten. U hebt geen hulp nodig van de fietsenmaker en hoeft uw fiets niet achter te laten. Het vergt geen complexe afstelling van aandrijving of wielen en er hoeven geen externe sensors te worden geïnstalleerd.

  Meettechnologie

  Vector meet de doorbuiging in de pedaalas tijdens het trappen. Door die gemeten doorbuiging te vergelijken met een fabriekskalibratie kan Vector bepalen hoeveel kracht er op het pedaal wordt uitgeoefend. Dit wordt een paar honderd keer per seconde gemeten. Ingebouwde versnellingsmeters meten tevens de trapcadans. De krachtsensor en bijbehorende elektronica zijn permanent en veilig in de afgesloten rechterpedaalas weggeborgen.

  In de doos

 • Vector pedaal rechts
 • Pedaalsensor (standaard of groot, afhankelijk van de gekozen versie)
 • Bevestigingsmateriaal
 • Handleidingen
 • Garmin

  Vector™ to Vector 2 Upgrade Kit

  End-Of-Live

  Upgrade van een Vector vermogensmeter voor de pedalen naar een Vector 2 systeem met één sensor. Het upgrade-pedaal is verkrijgbaar voor zowel standaard (12-15 mm) als grote (15-18 mm) pedaalarmen en biedt sportieve fietsers de mogelijkheid te upgraden naar een systeem dat hun trapvermogen en trapstijl nog beter meet en bewaakt.

  Eenvoudig te kopen, te installeren en te gebruiken

  Vector is gemakkelijk te upgraden. U kunt de upgrade zelf in enkele minuten installeren. Geen mechanische aanpassingen en geen verloren tijd door een fiets die in de werkplaats van de fietsenmaker moet blijven. Het vergt geen complexe afstelling van aandrijving of wielen en er hoeven geen externe sensors te worden geïnstalleerd.

  Meettechnologie

  Vector meet de doorbuiging in de pedaalas tijdens het trappen. Door die gemeten doorbuiging te vergelijken met een fabriekskalibratie kan Vector bepalen hoeveel kracht er op het pedaal wordt uitgeoefend. Dit wordt een paar honderd keer per seconde gemeten. Ingebouwde versnellingsmeters meten tevens de trapcadans. De krachtsensor en bijbehorende elektronica zijn permanent en veilig in de afgesloten pedaalas weggeborgen.

  In de doos

 • 2 Vector 2 pedaalsensors
 • 2 Vector 2 cartridges
 • 2 Vector naar Vector 2 upgradetools
 • 2 upgrade-ringen en bevestigingsmaterialen
 • Handleidingen

   

 • Garmin
  garmin vector 2 pedal pod 300 300

  Vector 2 pedaal sensor

  End-Of-Live

  Laat uw training niet in de war schoppen door problemen met uw pedalen. Vervang uw pedaalsensors afzonderlijk of samen - en op beide pedalen, links of rechts.

  Dankzij de extra ruimte bij de pedaalarm (dikte en breedte) past de Vector op bijna iedere fiets. De standaard pedaalsensors passen op pedaalarmen van 12 - 15 mm dik en 38 mm breed. De grote pedaalsensors passen op pedaalarmen van 15 - 18 mm dik en tot 44 mm breed.

  Vervanging van een pedaalsensor heeft geen invloed op de nauwkeurigheid van Vector vermogens- of cadansgegevens.

  Specificaties

  • ANT+™ zenders
  • Door de gebruiker te verwisselen batterij (2032-knoopcel)
  • 175 uur gebruiksduur tijdens het fietsen

  Compatibele toestellen

  • Vector 2
  • Vector 2 S
  vector® schoenplaatjes

  Vector® schoenplaatjes 6 graden

  Laat uw training niet in de war schoppen door problemen met uw pedalen. Met deze vervangende anti-slip LOOK Kéo-compatibele schoenplaatjes met een hoek van 6 graden of 0 graden (afhankelijk van de gekozen versie) blijven uw Vector pedalen draaien en houd u uw training op schema.

  Specificaties

  • Zeer duurzame thermoplast met rubber anti-slipbekleding
  • Rubber knop om vrije beweging tussen schoen en schoenplaat tegen te gaan
  • Float van 6 graden rood (0 graden zwart ook beschikbaar)
  • LOOK Kéo compatibel¹
  vector® schoenplaatjes

  Vector® schoenplaatjes 0 graden

  Laat uw training niet in de war schoppen door problemen met uw pedalen. Met deze vervangende anti-slip LOOK Kéo-compatibele schoenplaatjes met een hoek van 6 graden of 0 graden (afhankelijk van de gekozen versie) blijven uw Vector pedalen draaien en houd u uw training op schema.

  Specificaties

  • Zeer duurzame thermoplast met rubber anti-slipbekleding
  • Rubber knop om vrije beweging tussen schoen en schoenplaat tegen te gaan
  • Float van 0 graden rood (6 graden zwart ook beschikbaar)
  • LOOK Kéo compatibel¹